úterý 8. ledna 2013

Oriflame - kelímek

Malý kelímek od Oriflame plný zázraků

Zázračný kelímek je jeden z originálních a neprodávanější výrobek od firmy . Tento maličký kelímek obsahuje plno kouzel, je velmi účinný a hojí suchou, popraskanou a podrážděnou pokožku. Je to prodůkt více účelů, který vám nesmí postrádat v žádná žena v žádné kabelce.
Je vyroben z přírodních složek, stejně jako všechny ostatní produkty od Oriflame.. Obsahuje včelí vosk a lanolin, který dělá tzv. ochranný štít proti úniku vlhkosti, zvláčňuje pokožku a chrání ji před hydratací.

Zázrační kelímek od oriflame.

V 70.letech byl na trhu prodáván jako oční krém Oriflame. A brzy se zjistilo, že zákazníci firmy Oriflame tento výrobek používají k jiným účelům a to k odstranění řadu jiných specifických problémů pleti. Hlavně na vyléčení suché pokožky. Proto se tzv. Zázračný kelímek od  stal víceúčelový krém, který ihned léčí různé problémy na pokožce. Již se jich prodala přes 12 milionů kosů za posledních 10let a dostal se tak mezi nejprodávanější produkty od společnosti Oriflame. Tato čísla hovoří za vše. Vyzkoušejte ho a sami poznáte, jaké nemalé zázraky se ukrývají v tam malém kelímku od ..
Zázračný kelímek od Oriflame si můžete zakoupit pod kódem 1276, tento výrobek je doporučen Asociací vizážistů a stylistů ČR. Výrobek je v nabídce také s karamelovou ( kód 17342) a mandlovou příchutí (kód 24467). Je to skvělý dárek jak pro vás tak i pro vaše blízké. Kvalitní přírodní kosmetiku si můžete zakoupit přímo na našem E-shopu Oriflame..
Pokud se stanete člen , můžete veškeré výrobky Oriflame nakupovat s velkou slevou a to 23%. Zaregistrovat se můte ihned na našem webu.
Zázračný kelímek Karamelový zázračný kelímek
Zázračný kelímek
Karamelový zázračný kelímek

Žádné komentáře:

Okomentovat