úterý 8. ledna 2013

Výrobky Wellness by Oriflame

Potravinářské doplňky od společnosti Oriflame

Každý z nás ví, jak je důležitá správná výživa pro docílení a uchování krásy a zdraví. se spojil s předními švédskými vědci a odborníky na výživu a po několikaletém výzkumu a zkoušení se narodila řada potravinových doplňků od , která všem napomůže rozvinout krásu zevnitř našeho těla.
Odborníci doporučují za týden zkonzumovat: Dostatek základních vitamínů a minerálů, 5-9 porcí ovoce a zeleniny, 3 porce ryb z neznečištěného oceánu. Zamyslete se sami nad sebou. Byl váš dnešní příjem živin vyrovnaný? Vyrovnaný příjem potravin je podle odborníků nezbytný pro podporu lidského zdraví a krásy zevnitř. Ve skutečnosti drtivá většina tuto správnou výživu nedodržuje. Uměle zpracovávané potraviny, znečištěná mořem geneticky modifikované a vyčerpané plody, to vše způsobuje nedostatečnou a nevyváženou potravu. Ta zas může vést k nepostačující buněčné obnově, předčasnému stárnutí a obezitě.

Krása zevnitř od Oriflame

Skvělý způsob, jak dodat potřeby vašeho tělu je dát mu doplňkovou strav, kterou tělo každý den vyžaduje. Wellness by Oriflame jsou vědecky vyvinuté produkty, které dodávají vaší každodenní stravě dostatečný příjem živin. Výrobky Wellness by  obsahují přírodní ingredience, nejsou geneticky modifikovány, účinnost a bezpečnost byla vědecky prokázána v klinických studiích.
Mezi výrobky Wellness by najdete vitamíny pro může, ženy i děti. Nově řada Wellness by Oriflame nabízí i polévky Natural Balance, které si můžete zakoupit na webu Oriflame ve dvou příchutích a to Chřest ( kód výrobku 24694) a Rajčata s bazalkou ( kód výrobku 24693).
Pokud by jste se rozhodli stát se členem Oriflame, můžete tak nakupovat kosmetickou Oriflame a výrobky Wellness by Oriflame o 23% levněji než je uvedena cena v katalogu.
Přírodní jahodový nápoj Natural Balance v sáčcích - 7 porcí
Přírodní jahodový nápoj Natural Balance v sáčcích - 7 porcí

Žádné komentáře:

Okomentovat